financira europska unija lenta
Montiranje sunčevih toplinskih sustava

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje sunčevih toplinskih sustava

Pružatelj obrazovanja: IVORA - škola informatike
E-mail kontakt: asistent-rijeka@ivora.hr

  Lokacije odžavanja programa: Gornji Kneginec

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.410,98 (10.631,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje sunčevih toplinskih sustava provodi se redovitom nastavom u trajanju od 150 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 45 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 75 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od  30 sata.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima te u radnom procesu u kontroliranim uvjetima.

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.