financira europska unija lenta
Montiranje sunčevih toplinskih kolektora i sustava

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje sunčevih toplinskih kolektora i sustava

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek, Vukovar, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.859,31 (14.009,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje sunčevih toplinskih kolektora i sustava provodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi, putem predavačke nastave i demonstracijskih vježbi u trajanju od 60 sati, učenjem temeljenom na radu u praktikumu za strojarstvo i/ili kod poslodavca koji ima registriranu odgovarajuću djelatnost, uz sklopljen ugovor o suradnji u trajanju od 98 sati te putem samostalnih aktivnosti polaznika, u trajanju od 42 sata.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Serviser-monter za obnovljive izvore energije/serviserka-monterka za obnovljive izvore energije za: SIU Osnove obnovljivih izvora energije sunca, vjetra i Zemlje 

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.