financira europska unija lenta
Montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora

Pružatelj obrazovanja: Tehničko učilište Vinkovci
E-mail kontakt: tehnicko.uciliste1@gmail.com

  Lokacije odžavanja programa: Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.704,82 (12.845,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije spajanje i montiranje sunčevih toplinskih sustava provodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 44 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 100 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 56 sati. 

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima. Uključuje razdoblja učenja na radnom mjestu kod poslodavca.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Posjedovanje kvalifikacije na razini 4.1 tehničkog usmjerenja

Svjedodžba o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova montiranja i spajanje sunčevih toplinskih kolektora i sustava

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.