financira europska unija lenta
Održavanje sunčevih toplinskih sustava

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje sunčevih toplinskih sustava

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek, Vukovar, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.226,82 €

Uvjeti upisa:

  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije održavanje sunčevih toplinskih sustava provodi se redovitom nastavom u trajanju od 225 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi, putem predavačke nastave i demonstracijskih vježbi u trajanju od 50 sati, učenjem temeljenom na radu u praktikumu za strojarstvo i/ili kod poslodavca koji ima registriranu odgovarajuću djelatnost, uz sklopljen ugovor o suradnji u trjanju od 140 sati te putem samostalnih aktivnosti polaznika, u trajanju od 35 sati.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Serviser-monter za obnovljive izvore energije/serviserka-monterka za obnovljive izvore energije za:

SIU Sunčevi toplinski sustavi

SIU Osnove automatike

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Održavanje solarnog toplovodnog sustava

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.