financira europska unija lenta
Montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje sunčevic toplinskih sustava i kolektora

Pružatelj obrazovanja: Instruktažni centar ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: drazenka.blagaj@instruktazni.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb, Križevci

  Online: DA

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.704,82 (12.845,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora traje 200 sati te je namijenjen polaznicima zainteresiranima za osposobljavanje u obrazovnom sektoru "Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija". Tijekom programa polaznici usvajaju znanja i vještine kroz klasično vođeni proces učenja koje obuhvaća  44 sata, učenjem temeljenim na radu koje sadrži 100 sati, a koji se odvija kod partnerskih tvrtki, te samostalnim aktivnostima polaznika od 56 sati. Svakom polazniku po uspješnom završetku programa izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije montiranje i spajanje sunčevih toplinskih sustava i kolektora. Po završetku programa polaznik stječe 8 CSVET bodova. 

Dodatni uvjeti upisa:

Posjedovanje kvalifikacije na razini 4.1 tehničkog usmjerenja 

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.