Sjedište: Ulica Franje Račkog 4, 48260 Križevci
E-mail: drazenka.blagaj@instruktazni.hr
Broj programa obrazovanja: 8Pokaži programe

Instruktažni centar, ustanova za obrazovanje odraslih je prva tvrtka u Hrvatskoj specijalizirana za osposobljavanja u području unutarnjeg transporta i manipuliranja robom, osnovana 1965. godine.

Tradicija duža od 45 godina, te višegodišnje iskustvo zaposlenika Instruktažnog centra, specijaliziranih u problematici osposobljavanja na sredstvima unutarnjeg transporta garancija su kvalitetne realizacije programa osposobljavanja vaših zaposlenika.

Instruktažni centar, ustanova za obrazovanje odraslih ima verificirane i od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta ovjerene programe. Programi se izvode na temelju Zakona o obrazovanju odraslih.

Više od 40.000 rukovatelja radnih strojeva osposobljenih u Instruktažnom centru uspješno radi širom Hrvatske i Europe.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Križevci
  • Zagreb
  • Osijek
  • Vinkovci
  • Čakovec
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.