sufinancira europska unija lenta
Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda

Pružatelj obrazovanja: Veleučilište PAR
E-mail kontakt: edukacije@par.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 195 sati

Završetkom ovog programa stječete 15 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 828,72 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda provodi se redovitom nastavom u trajanju od 195 sati, a sadrži 3 sadržajne cjeline (skupa ishoda učenja): Kreiranje turističkog proizvoda, Eno i gastro turizam te Kulturno povijesna baština zavičaja. 

Ishodi učenja ostvaruju se kroz teorijski dio nastave u trajanju od 60 sati, vježbi u trajanju od 105 sati, te seminarima u trajanju od 30 sati.

Završetkom programa polaznici stječu 15 ECTS bodova i Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda. 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.