Kategorija: Opći deficitarni program
Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda
Pružatelj obrazovanja: Veleučilište PAR
E-mail kontakt: edukacije@par.hr
Lokacije odžavanja programa: Rijeka
Online: NE
Trajanje programa: 195 sati
Završetkom ovog programa stječete 15 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?
Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 828,72 €
Uvjeti upisa:
Program obrazovanja Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda provodi se redovitom nastavom u trajanju od 195 sati, a sadrži 3 sadržajne cjeline (skupa ishoda učenja): Kreiranje turističkog proizvoda, Eno i gastro turizam te Kulturno povijesna baština zavičaja.
Ishodi učenja ostvaruju se kroz teorijski dio nastave u trajanju od 60 sati, vježbi u trajanju od 105 sati, te seminarima u trajanju od 30 sati.
Završetkom programa polaznici stječu 15 ECTS bodova i Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Kreiranje eno i gastro turističkog proizvoda.
Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.
Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.
Otvori Upitnik
Ostali programi iz vještine: Analizati turističke resurse u svrhu planiranja i kreiranja novog turističkog proizvoda
Ostali programi iz vještine: Uvoditi nove trendove i nove tehnike rada u kuhinju temeljem novih gastronomskih spoznaja
Učilište Piramida znanja (Oroslavje i još 1 | Online | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUUČILIŠTE SLAĐANA DABRO (Vinkovci i još 4 | Pokaži sve)
VIŠE O PROGRAMUOstali programi iz vještine: Uvažavati gastronomske trendove i trendove zdrave prehrane kod proizvodnje jela
Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.