sufinancira europska unija lenta
Zavarivanje obojenih metala i legura kutnim spojem TIG (141) postupkom

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije zavarivanje obojenih metala i legura kutnim spojem TIG (141) postupkom

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Završetkom ovog programa stječete 7 HRROO (CSVET) bodova.

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 1.866,88 (14.066,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije zavarivanje obojenih metala i legura kutnim spojem TIG postupkom (141) provodi se redovitom nastavom u trajanju od 175 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u stvarnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 10 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 150 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 15 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća 60% rada na simulatoru za zavarivanje (90 sati) i 40% rada u stvarnim uvjetima na opremi za zavarivanje (60 sati).

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Završen modul (Mikrokvalifikacija) Zavarivanje čelika kutnim spojem TIG (141) postupkom

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.