SREDNJA ŠKOLA LUDBREG

Sjedište: Trg Svetog Trojstva 16, 42230 Ludbreg
E-mail: ravnatelj@ssludbreg.hr
Broj programa obrazovanja: 0Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Ludbreg

Srednja škola Ludbreg tijekom svojega postojanja dokazala se kao prepoznatljiva, respektabilna i uspješna škola koja brine o svojim učenicima te stvara vrijedne, odvažne i zadovoljne mlade ljude. Netko je zapisao: „Učenik je spomenik sutrašnjice“, a na tom putu izgradnje, škola ima nezamjenjivu ulogu. Stoga nam je cilj učenicima pomoći otkriti njihove talente, razvijati vještine i sposobnosti prema njihovom interesu te kroz individualiziranu posvećenost svakom učeniku omogućiti sjecanje znanja koje će im pomoći na putu do uspješne, sretne, dobre i ispunjene sutrašnjice. Na krilima nesebičnog zalaganja, mnogih ulaganja i uključivanja u brojne projekte, različitih kreativnih aktivnosti i inovativnih oblika rada koji neprestano stvaraju sve bolje uvjete za, vjerujem, nove uspjehe, ukorak s aktualnim dostignućima i s naglaskom na moderna kretanja u znanosti i tehnologiji, ali vjerno držeći do svih onih tradicionalnih vrijednosti koje su nam u baštinu ostavili naši preci.

Uz redovno obrazovanje Srednja škola Ludbreg provodi obrazovanje odraslih u programima kvalifikacija, prekvalifikacija i stjecanja srednje stručne spreme i to za sljedeće programe: Strojarski računalni tehničar, Tehničar za mehatroniku, CNC operater, Agroturistički tehničar i Agrotehničar.

Isto tako provodimo MIKROKVAFIKACIJE i to za:
1. Posluživanje CNC glodalice
2. Posluživanje CNC tokarilice

„Znanje i rad – ključ uspjeha!“

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi ovog pružatelja:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.