Sjedište: Trg Svetog Trojstva 16, 42230 Ludbreg
E-mail: ravnatelj@ssludbreg.hr
Broj programa obrazovanja: 8Pokaži programe

Srednja škola Ludbreg tijekom svojega postojanja dokazala se kao prepoznatljiva, respektabilna i uspješna škola koja brine o svojim učenicima te stvara vrijedne, odvažne i zadovoljne mlade ljude. Netko je zapisao: „Učenik je spomenik sutrašnjice“, a na tom putu izgradnje, škola ima nezamjenjivu ulogu. Stoga nam je cilj učenicima pomoći otkriti njihove talente, razvijati vještine i sposobnosti prema njihovom interesu te kroz individualiziranu posvećenost svakom učeniku omogućiti sjecanje znanja koje će im pomoći na putu do uspješne, sretne, dobre i ispunjene sutrašnjice. Na krilima nesebičnog zalaganja, mnogih ulaganja i uključivanja u brojne projekte, različitih kreativnih aktivnosti i inovativnih oblika rada koji neprestano stvaraju sve bolje uvjete za, vjerujem, nove uspjehe, ukorak s aktualnim dostignućima i s naglaskom na moderna kretanja u znanosti i tehnologiji, ali vjerno držeći do svih onih tradicionalnih vrijednosti koje su nam u baštinu ostavili naši preci.

Uz redovno obrazovanje Srednja škola Ludbreg provodi obrazovanje odraslih u programima kvalifikacija, prekvalifikacija i stjecanja srednje stručne spreme i to za sljedeće programe: Strojarski računalni tehničar, Tehničar za mehatroniku, CNC operater, Agroturistički tehničar i Agrotehničar.

Isto tako provodimo MIKROKVAFIKACIJE i to za:
1. Posluživanje CNC glodalice
2. Posluživanje CNC tokarilice

„Znanje i rad – ključ uspjeha!“

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Ludbreg
  • Kutina
  • Nova Gradiška
  • Osijek
  • Velika Gorica
  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.