financira europska unija lenta
Specijalist za digitalni marketing/Specijalistica za digitalni marketing

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za digitalni marketing / specijalistica za digitalni marketing

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN
E-mail kontakt: pou-knin@pou-knin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Knin

  Online: DA

Trajanje programa: 300 sati

Završetkom ovog programa stječete 12 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 506,87 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

 Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za digitalni marketing / specijalistica za digitalni marketing provodi se redovitom nastavom u trajanju od 300 sati uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u stvarnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim učenjem i poučavanjem ( 25 sati), učenjem temeljenom na radu (120 sati) i samostalnim aktivnostima polaznika (155 sati).

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemske situacije i izvršenje konkretnih radnji u simuliranim uvjetima. Polaznika se potiče na samostalno i kreativno rješavanje problema te stvaranje suradničkih i kvalitetnih poslovnih odnosa.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa: cjelovita kvalifikacija najmanje razine 4.2 sektora ekonomija i trgovina ili završen program obrazovanja iz područja internetskog marketinga.

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.