financira europska unija lenta
Specijalist za digitalni marketing/Specijalistica za digitalni marketing

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o strukovnom specijalističkom usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za digitalni marketing/specijalistica za digitalni marketing

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Brod
E-mail kontakt: info@uciliste-brod.hr

  Lokacije odžavanja programa: Slavonski Brod

  Online: DA

Trajanje programa: 300 sati

Završetkom ovog programa stječete 12 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 506,87 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Specijalist za digitalni marketing je program strukovnog specijalističkog usavršavanja koji će vas provesti kroz ključne komponente suvremenog digitalnog marketinga. Kroz pet strateški usmjerenih ishoda učenja, naučit ćete planirati digitalne marketinške strategije, dizajnirati i analizirati web stranice za bolju digitalnu vidljivost, razumjeti ulogu društvenih mreža u marketingu, primijeniti e-mail marketing te ovladati sadržajnim (content) marketingom. 

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije specijalist za digitalni marketing provodi se redovnom nastavom u trajanju od 300 sati, uz mogućnost izvođenja na daljinu u stvarom vremenu. Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 25 sati, dijelom učenjem temeljnim na radu u trajanju od 120 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 155 sati.

Učenje temeljno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršenje konkretnih radnih zadaća u simuliranim uvjetima. Kod polaznika se potiče razvijanje samostalnosti i odgovornosti u izvršenju radnih zadaća kao i razvijanje suradničkih odnosa s ostalim sudionicima u zajedničkom radu te stvaranje budućih kvalitetnih poslovnih odnosa. 

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija najmanje razine 4.2. sektora ekonomija i/ili trgovina ili završen program obrazovanja iz područja internetskog marketinga

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.