sufinancira europska unija lenta
Izrada prirodne kozmetike

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije izrada prirodne kozmetike

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista
E-mail kontakt: info@profokus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split, Zagreb, Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Završetkom ovog programa stječete 9 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 683,52 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program je kreiran za sve koji žele naučiti profesionalno proizvoditi kozmetiku, bez obzira na prethodna znanja iz tog područja. Cilj programa je da polaznici razviju svoju kreativnost i nauče  formulirati i izraditi kozmetički proizvod vrhunske kvalitete koji će zaodvoljavati sve propisane kriterije, bilo da se radi o primjeni u kućanstvu ili za prolazak procesa testiranja i registracije i stavljanja proizvoda na tržište. Cilj program i modula Izrada prirodnih kozmetičkih proizvoda  je omogućiti polaznicima usvajanje relvatnih činjenica, pojmova i načela djelovanja te postupaka priprave i upotrebe prirodnih kozmetičkih porizvoda, zatim sastav prirodnih kozmetičkih proizvoda, odabir prirodnih sirovina kao i njihovo ekološko podrijetlo. Važan dio ovog programa je stjecanje kompetencija za pripravu određenih prirodnih pripravaka, pravilnu primjenu, i očuvanje bitnih aktivnih tvari i sastojaka. Jednako tako bitno je informirati klijenta o djelovanju kozmetičkih preparata na bazi ljekovitog bilja i o djelovanju prirodne kozmetike na zdravlje kože. U pripremi i pripravljanju prirodnih kozmetičkih proizvoda polaznici će steći znanja i vještine o postupku prikupljanja i ekološkog zbrinjavanja otpada kako bi pridonijeli smanjenu onečišćenja okoliša i štetnog utjecaja na zdravlje.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Izraditi pripravke prirodne kozmetike

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.