Sjedište: Nazorova 30, 10000 Zagreb
E-mail: info@profokus.hr
Broj programa obrazovanja: 4Pokaži programe

Osnovna djelatnost je obrazovanje odraslih u programima osposobljavanja i usavršavanja. Programi u učilištu su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Po završetku obrazovnog ciklusa i položenom završnom ispitu izdaje se uvjerenje s pravom upisa u radnu knjižicu-elektronsku evidenciju.

Iza nas su tisuće editorijala, revija, sati šminkanja i stilizacija. U svom smo krugu priznati kao pouzdan partner na najzahtjevnijim modnim projektima kao i projektima u dizajnu. Pratimo trendove i kreiramo ih, znamo sve o modnom svijetu, prepoznajemo stilove i pravce, objedinjujemo priču o estetici i zdravlju u priču dostupnu svima koji se lijepome raduju i traže ga u svakodnevnom životu ili lijepim žele biti okruženi.

Učilište kao centar obrazovanja za modu, estetiku i dizajn osnovano je 1996. godine. Od tada pa do danas verificirano je dvanaest programa koji su u svojoj orijentaciji odabrani po načelu zanimanja u području dizajna , mode, ljepote i zdravlja.

Trajanje programa ovisi o programu ali su svi organizirani kroz dva semestra unutar jedne školske godine.

U UČILIŠTU PROFOKUS OBRAZUJEMO U PROGRAMIMA:
modni dizajner I
modni dizajner II
kostimograf
modni stilist
vizažist
frizer stilist
dizajner interijera
dizajner vrtova i pejsažne arhitekture
fitoaromaterapeut
dizajner nakita
uljepšavanje i njega noktiju

Mikrokvalifikacije:
-Primjena 2D i 3D crtaćih programa u unutarnjem uređenju
-Izrada prirodne kozmetike
-Osnove šminkanja prirodnom kozmetikom
-Estetsko uređivanje obrva i trepavica

Naša je misija već davno ispunjena: mnogi naši polaznici ostvarili su svoje snove i pokrenuli nove karijere, obogatili svoje živote ili ih promijenili uz znanja stečena kod nas. Ono što želimo nadalje, ono što nas nadahnjuje i pokreće, jest misao da znanjem i vještinama koje naši polaznici stječu kod nas mogu započeti svoj profesionalan put.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
  • Rijeka
  • Split
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.