sufinancira europska unija lenta
Estetsko uređivanje obrva i trepavica

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljenosti za stjecanje mikrokvalifikacije estetsko uređivanje obrva i trepavica

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista
E-mail kontakt: info@profokus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Završetkom ovog programa stječete 5 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 367,51 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj ovog programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina za pravilnu primjenu prirodne kozmetike za izvedbu estetskog uređenja obrva i trepavica. Polaznici moraju prepoznati prirodnu kozmetiku, pravilnu uporabu sukladno tipu kože, način skladištenja i čuvanja kozmetike. Odabrati i koristiti odgovarajući pribor prema standardu kao što je vegan pribor i ekološki održivi sustavi ( tehnika,pribor i načini) za čišćenje lica.

Polaznici će moći samostalno prepoznati, odabrati i koristiti prirodne kozmetičke preparate za prirpemu kože i uređenja obrva i trepavica, koristiti sredstva, pribor i uređaje za uređenje obrva i trepavica na stručan i pravilan način, uz primjenu higijenskih mjera. Moći će izvesti odgovrajuću tehniku uređenja obrva i trepavica prema obliku lica, tipu i stanju kože te količni dlačica i  željama klijenta uz primjerenu komunikaciju i poslovni bonton.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.