sufinancira europska unija lenta
Pripravljanje kozmetičkih proizvoda

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pripravljanje kozmetičkih proizvoda

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE SLATINA
E-mail kontakt: pou.slatina.obrazovanje@vt.t-com.hr

  Lokacije odžavanja programa: Slatina, Virovitica

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 600,57 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj modula je polaznicima omogućiti usvajanje relevantnih činjenica, pojmova i načela djelovanja te postupaka priprave i upotrebe prirodnih kozmetičkih proizvoda, zatim sastav prirodnih kozmetičkih proizvoda, odabir prirodnih sirovina koje se koriste u pripravi prirodnih kozmetičkih proizvoda, kao i njihovo ekološko podrijetlo. Cilj modula je stjecanje kompetencija za  pripravu određenih prirodnih pripravaka uz pravilan odabir prirodnih kozmetičkih proizvoda ovisno o vrsti tretmana i djelovanju aktivnih tvari. U pripremi i pripravljanju prirodnih kozmetičkih proizvoda polaznici će steći znanja i vještine o postupku prikupljanja i ekološkog zbrinjavanja otpada kako bi pridonijeli smanjenju onečišćenja okoliša i štetnog utjecaja na zdravlje.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija kozmetičar minimalno na razini 4.1 - završeno srednjoškolsko trogodišnje zanimanje

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Izraditi pripravke prirodne kozmetike

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.