financira europska unija lenta
Pripravljanje prirodne kozmetike na bazi ljekovitog bilja

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pripravljanje prirodnih kozmetičkih proizvoda

Pružatelj obrazovanja: Narodno učilište, ustanova za obrazovanje i kulturu
E-mail kontakt: nar-uciliste@nar-uciliste.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 553,32 (4.169,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pripravljanje prirodnih kozmetičkih proizvoda izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati uz mogućnost izvođenja teorijskih dijelova programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu, a učenje temeljeno na radu isključivo uživo u specijaliziranom kabinetu ustanove.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 60 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 105 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 35 sati.

Ostali programi iz vještine: Izraditi pripravke prirodne kozmetike

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.