financira europska unija lenta
Uporaba informacijskih tehnologija i multimedije u uredskom poslovanju

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije uporaba informacijskih tehnologija i multimedije u uredskom poslovanju

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek, Vukovar, Vinkovci, Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 200 sati

Završetkom ovog programa stječete 8 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 496,52 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikokvalifikacije upotreba informacijskih tehnologija i multimedije u uredskom poslovanju provodi se redovitom nastavom u trajanju od 200 sati i do 50% učenja temeljenog na radu uz mogućnost izvođenja putem online prijenosa u stvarnom vremenu. Preostalih 50% učenja temeljenog na radu provodi se u Učilištu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 42 sata, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 105 sati, a dijelom samostalnim aktivnostim polaznika u trajanju od 53 sata.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća rješavanje problemskih situacija i izvršavanje konkretnih zadaća u simuliranim uvjetima

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.