financira europska unija lenta
Izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE KNIN
E-mail kontakt: pou-knin@pou-knin.hr

  Lokacije odžavanja programa: Knin

  Online: NE

Trajanje programa: 75 sati

Završetkom ovog programa stječete 3 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 154,36 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada multimedijskog sadržaja u poslovanju u trajanju od 75 sati provodi se redovitom nastavom uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u stvarnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim učenjem i poučavanjem (15 sati), učenjem temeljenim na radu (30 sati) i samostalnih aktivnosti polaznika (30 sati). 

Polaznici stječu kompetencije korištenja poslovnih aplikacija za upravljanje zapisima i aplikacijama za ispješnu poslovnu komunikaciju; Primjenjuju različite mogućnosti digitalne vidljivosti poduzetničke ideje; Koriste različite komunikacijske kanale u svrhu razmjene ideja i informacija u poslovanju malih i srednjih poduzeća.

Uvjet upisa je završena cjelovita kvalifikacija najmanje razine 4.1. 

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.