financira europska unija lenta
Programiranje u programskom jeziku Python

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije programiranje u programskom jeziku Python

Pružatelj obrazovanja: Učilište Virtus - Ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: info@uciliste-virtus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Završetkom ovog programa stječete 5 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 960,65 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.1
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Programiranje u programskom jeziku Python provodi se u trajanju od 125 sati, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Program obrazovanja ima jedan modul:

1. Programiranje u programskom jeziku Python

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja pod stručnim vodstvom nastavnika, dijelom učenjem temeljenom na radu, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika. Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

Cilj modula je stjecanje kompetencija da na temelju vlastitih ili tuđih modela i specifikacija polaznik samostalno napiše, testira i dokumentira program u zadanom programskom jeziku i razvojnoj okolini. Polaznik će samostalno izraditi razne vrste računalnih programa, zatim će programski povezati baze podataka s programima.

Kompetencije koje se programom stječu:

  1. Na temelju vlastitih ili tuđih modela i specifikacija samostalno napisati, testirati i dokumentirati program u zadanom programskom jeziku i razvojnoj okolini
  2. Samostalno izraditi razne vrste računalnih programa
  3. Programski povezati baze podataka s programima
  4. Samostalno oblikovati i izraditi korisnička sučelja aplikacija
  5. Oblikovati i izraditi web stranice
  6. Izmijeniti i/ili popraviti pojedine dijelove programskog koda
  7. Koristiti programske alate

 

Nakon uspješno završene završne provjere izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije programiranje u programskom jeziku Python.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Programski povezati baze podataka s programima

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.