financira europska unija lenta
Objektno orijentirano programiranje u izradi videoigara

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije objektno orijentirano programiranje u izradi videoigara

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE NOVSKA
E-mail kontakt: info@pou-novska.hr

  Lokacije odžavanja programa: Novska

  Online: NE

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 2.491,07 (18.769,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije objektno orijentirano programiranje u izradi videoigara provodi se redovitom nastavom u trajanju od 350 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa putem online prijenosa u stvarnom vremenu. 

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 65 sata, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 180 sati (u specijaliziranim učionicama i/ili kod poslodavca s kojim Ustanova ima sklopljen ugovor o suradnji), a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 105 sati.

Polaznici će steći kompetencije programiranja videoigara korištenjem razvojnih okruženja uz upotrebu osnovnih načela objektno orijentiranog programiranja. Također će se polaznici osposobiti za izradu videoigre sa svim komponentama (sadržaj, izgled, dizajn, popratna dokumentacija) koristeći se sučeljem za programiranje u razvojnom okruženju. Cilj programa je i polaznike upoznati s osnovama virtualne i proširene stvarnosti i njihove primjene u videoigrama. 

Navedeno će se realizirati kroz sljedeće module:

1. Osnove programiranja videoigara

2. Izrada videoigara u razvojnom okruženju

3. Virtualna i proširena stvarnost u videoigrama

 

Specifični uvjeti za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 ili kvalifikacija na razini 4.1 iz područja tehničkih znanosti poput elektrotehnike, elektronike, strojarstva, informatike, računarstva i robotike odnosno srodnog tehničkog područja

Ostali programi iz vještine: Programiranje u programskim jezicima

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.