sufinancira europska unija lenta
Pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

  Online: NE

Trajanje programa: 100 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 331,00 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 100 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u ustanovi u trajanju od 40 sati, a dijelom učenjem temeljnim na radu u smještajnim objektima različite vrste i kategorije u trajanju od 60 sati.

U okviru vođenog procesa učenja i poučavanja predviđene su i vježbe u specijaliziranim prostorima ustanove gdje se kroz situacijsku i problemsku nastavu simuliraju uvjeti iz svijeta rada.

Učenje temeljeno na radu integrirano je u program obrazovanja te se realizira izvan ustanove za obrazovanje odraslih u smještajnim objektima različitih vrsta i kategorija te obuhvaća izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim radnim kontroliranim uvjetima.  

Svakom polazniku nakon uspješno završene završne provjere izdaje se Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu čime polaznik stječe 4 CSVET boda.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.