sufinancira europska unija lenta
Pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

Pružatelj obrazovanja: PUČKO OTVORENO UČILIŠTE ČAKOVEC
E-mail kontakt: vauceri@pou-cakovec.hr

  Lokacije odžavanja programa: Čakovec

  Online: NE

Trajanje programa: 100 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 331,81 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

stjecanje kompetencija pranja i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu odgovarajućim sredstvima za pranje, sukladno vrsti materijala i ekološkim mjerama pri odabiru i primjeni deterdženata, uz saznanje o važnosti primjene ekoloških sredstava za pranje radi zaštite okoliša. Polaznici bi trebali usvojiti i primijeniti protokole smještajnog objekta pri pranju i glačanju odjeće gostiju. primjenu načela zaštite na radu u domaćinstvu smještajnog objekta te na ekološki način razvrstavati otpad. Vještina/e koju polaznik usvaja programom 1. koristiti postupke održavanja različitih vrsta odjeće i rublja prema vrsti materijala 2. odabrati odgovarajuće sredstvo za pranje određene vrste odjeće, rublja i stolnog rublja smještajnog objekta prema vrsti materijala 3. održavati stolno rublje smještajnog objekta sukladno vrsti materijala 4. razvrstavati otpad u domaćinstvu smještajnog objekta na odgovarajući način 5. primijeniti protokole smještajnog objekta pri pranju i glačanju odjeće gostiju 6. primijeniti načela zaštite na radu u domaćinstvu smještajnog objekta

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.