sufinancira europska unija lenta
Pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

Kategorija: Opći program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanje odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Brod
E-mail kontakt: info@uciliste-brod.hr

  Lokacije odžavanja programa: Slavonski Brod

  Online: NE

Trajanje programa: 100 sati

Završetkom ovog programa stječete 4 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 331,81 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je stjecanje kompetencija pranja i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu odgovarajućim sredstvima za pranje, sukladno vrsti materijala i ekološkim mjerama pri odabiru i primjeni deterdženata, uz razumjevanje važnosti primjene ekološkh sredstava za pranje radi zaštite okoliša.

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije pranje i održavanja odjeće, rublja i stolnog rublja u smještajnom objektu provodi se redovitom nastavom u trajanju od 100 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u ustanovi u trajanju od 40 sati, a dijelom učenjem temeljnim na radu u smještajnim objektima različite vrste i kategorije u trajanju od 60 sati.

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.