financira europska unija lenta
Lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Pružatelj obrazovanja: Učilište Lumen ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: lumen.obrazovanje@gmail.com

  Lokacije odžavanja programa: Đakovo

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 652,07 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala izvodi se u trajanju 150 sati od čega 40 sati teorijke nastave, 90 sati praktične nastave i 20 sati samostalnog učenja uz konsultacije voditelja programa. Učenjem i vježbom polaznik stječe suvremene strukovne vještine u razradi nacrta, primjeni 2D i 3D računalnog modeliranja proizvoda uz primjenu laserskih tehnologija za rezanje i graviranje kako drvnih tako i nedrvnih materijala.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Posjedovanje prethodne kvalifikacije najmanje na razini 4.1 u sektorima Šumarstvo i drvna tehnologija, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija i podsektorima Graditeljstvo i Druge usluge.

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Drvodjeljski tehničar/Drvodjeljska tehničarka za:

 - SIU Zaštita na radu, zaštita od požara i zaštita okoliša u drvnoj tehnologiji
 - Primjena IKT-a u drvnoj tehnologiji
 - SIU Računalno 2D konstruiranje u drvnoj tehnologiji

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.