Sjedište: Plančićeva 1, 21000 Split
E-mail: ruzica11@yahoo.com
Broj programa obrazovanja: 2Pokaži programe

Obrtna tehnička škola dugi niz godina provodi programe strukovnog obrazovanja u redovnom obrazovanju i u obrazovanju odraslih u tri područja: elektrotehnika, strojarstvo i drvni sektor.
Nastava se provodi u modernoj školskoj zgradi, sa suvremeno opremljenim školskim radionicama i praktikumima. Dio nastave odvija se kod obrtnika, s kojima škola također blisko surađuje, kao i sa Obrtničkom komorom i Ministarstvom gospodarstva. Rezultat je velik broj naučnika koji po završetku obrazovanja u našoj školi spremni izlaze na tržište rada, te se u velikom broju i zapošljavaju.
U obrazovanju odraslih za sva naša zanimanja provodimo stjecanje srednjoškolskog obrazovanja i prekvalifikacije, kao i stručna osposobljavanja.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Split
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.