Lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH MATURA PLUS
E-mail kontakt: info@uoo-maturaplus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Županja, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 652,07 (4.913,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Učenjem temeljenim na radu, simulacijama realnih radnih situacija i/ili projektnih aktivnosti u izradi proizvoda od drva i drvnih materijala, polaznik stječe suvremene (digitalne) strukovne vještine u razradi nacrta, primjeni 2D/3D CAD crtanja i izradi drvnih proizvoda uz primjenu laserskog rezača za rezanje i graviranje te u izradi modela drvnih proizvoda iz ponude drvodjeljskih tvrtki, a u svrhu promocije drvnih proizvoda i tvrtke na tržištu.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Posjedovanje prethodne kvalifikacije najmanje na razini 4.1 u sektorima Šumarstvo i drvna tehnologija, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija i podsektorima Graditeljstvo i Druge usluge.

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Drvodjeljski tehničar/Drvodjeljska tehničarka za:

 - SIU Zaštita na radu, zaštita od požara i zaštita okoliša u drvnoj tehnologiji
 - Primjena IKT-a u drvnoj tehnologiji
 - SIU Računalno 2D konstruiranje u drvnoj tehnologiji

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.