financira europska unija lenta
Lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala

Pružatelj obrazovanja: IVORA - škola informatike
E-mail kontakt: asistent-rijeka@ivora.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak, Zagreb, Gornji Kneginec, Karlovac

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 652,07 (4.913,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije lasersko rezanje i graviranje drva, drvnih i nedrvnih materijala. izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 150 sati. Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 40 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 90 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 20 sati.

Učenjem temeljenim na radu, simulacijama realnih radnih situacija i/ili projektnih aktivnosti u izradi proizvoda od drva i drvnih materijala, polaznik stječe suvremene (digitalne) strukovne vještine u razradi nacrta, primjeni 2D/3D CAD crtanja i izradi drvnih proizvoda uz primjenu laserskog rezača za rezanje i graviranje te u izradi modela drvnih proizvoda iz ponude drvodjeljskih tvrtki, a u svrhu promocije drvnih proizvoda i tvrtke na tržištu.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Posjedovanje prethodne kvalifikacije najmanje na razini 4.1 u sektorima Šumarstvo i drvna tehnologija, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija i podsektorima Graditeljstvo i Druge usluge.

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Drvodjeljski tehničar/Drvodjeljska tehničarka za:

 - SIU Zaštita na radu, zaštita od požara i zaštita okoliša u drvnoj tehnologiji
 - Primjena IKT-a u drvnoj tehnologiji
 - SIU Računalno 2D konstruiranje u drvnoj tehnologiji

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.