financira europska unija lenta
Digitalna kartografija

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije digitalna kartografija

Pružatelj obrazovanja: USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH DANTE
E-mail kontakt: info@dante-ri.hr

  Lokacije odžavanja programa: Rijeka

  Online: NE

Trajanje programa: 75 sati

Završetkom ovog programa stječete 3 HRROO (CSVET) bodova.

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 403,21 (3.038,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Program se provodi redovitom nastavom u trajanju od 75 sati, uz mogućnost izvođenja programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u ustanovi u trajanju od 25 sati, učenjem temeljenim na radu također u ustanovi u trajanju od 35 sati i samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 15 sati. 

Učenje temeljeno na radu podrazumijeva izradu i kreiranje problemskih rješenja, modeliranje radnih zadataka na različit način u realnim i/ili simuliranim uvjetima. Poželjno je kod polaznika razvijati samostalnost, kreativnost i odgovornost prema krajnjem proizvodu i klijentu.

 

Uvjeti za upis: Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 u obrazovnim sektorima: Graditeljstvo i geodezija, Elektrotehnika i računalstvo, Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija, Šumarstvo i drvna tehnologija i Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije

Ostali programi iz vještine: Primijeniti IKT kod postupaka geodetske izmjere

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.