Program je kategoriziran u vještinama:
sufinancira europska unija lenta
Kraći neformalni program učenja hrvatskog jezika za strance - sektor graditeljstvo

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u graditeljstvu

Pružatelj obrazovanja: SPES – centar za poduke i prevodilaštvo
E-mail kontakt: jezicni.centar@spes.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 70 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 370,00 €

Uvjeti upisa:

Program učenja hrvatskog kao stranog jezika namijenjen je stranim državljanima s radnom dozvolom RH bez prethodnog znanja stranog jezika koji će im pomoći da u kratkom roku steknu temeljno znanje hrvatskoga jezika potrebno za rad u području graditeljstva.

Program se sastoji od općeg dijela koji će radnicima pomoći u svakodnevnoj komunikaciji i snalaženju na i izvan radnog mjesta te lakšoj integraciji u društvo. Drugi dio programa specifičan je za sektor graditeljstva i radnicima će pomoći u obavljanju njihovih radnih zadataka te komunikaciji na radnom mjestu. Jezične vještine koje se stječu programom unutar su pripremne (A1) razine prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike. Ove vještine uključuju razumijevanje slušanjem i čitanjem, vještine govora u interakciji i produkciji te vještine pisanja hrvatskoga jezika.

Program traje 70 sati, a raspored i broj sati tjedno dogovara se prema mogućnostima poslodavca. Nastava se izvodi uživo.

Po završenom programu polaznici polažu ispit i stječu Potvrdu o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u graditeljstvu. 

 

O školi

SPES je jezični centar za poduke i prevodilaštvo osnovan u Zagrebu prije 30 godina. Uspješno organiziramo i provodimo tečajeve stranih jezika pa tako i hrvatskog jezika za strance u skladu sa zahtjevima klijenata za potrebama učenja jezika u svako doba i svako vrijeme, pojedinačno i u skupinama. Veselimo se suradnji!

 

Ostali programi iz vještine: Hrvatski jezik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.