Program je kategoriziran u vještinama:
sufinancira europska unija lenta
Kraći neformalni program učenja hrvatskog jezika za strance - sektor graditeljstvo

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrdu o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u graditeljstvu

Pružatelj obrazovanja: ANGLA - Centar stranih jezika
E-mail kontakt: angla@angla.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 70 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 370,00 €

Uvjeti upisa:

Kraći neformalni program učenja hrvatskog kao stranog jezika namijenjen je stranim državljanima s radnom dozvolom RH s ciljem uspostavljanja osnovne komunikacije sa stranim radnicima na radnom mjestu i njihove integracije u svijet rada u što kraćem vremenskom roku.

 

Sastoji se od općeg dijela koji će radnicima pomoći u svakodnevnoj komunikaciji i snalaženju na i izvan radnog mjesta te lakšoj integraciji u društvo. Drugi dio programa specifičan je za sektor graditeljstva i radnicima će pomoći u obavljanju njihovih radnih zadataka te komunikaciji na radnom mjestu.

 

Jezične vještine koje se stječu programom temeljene su na Zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike: učenje, poučavanje i vrednovanje (ZEROJ) (Školska knjiga, 2005.). Ove vještine uključuju razumijevanje slušanjem i čitanjem, vještine govora u interakciji i produkciji te vještine pisanja hrvatskoga jezika.

 

Program od 70 sati je moguće izvoditi u ukupnom trajanju od 2-4 mjeseca, ovisno o dogovoru s poslodavcem.

 

Po završenom programu polaznici polažu ispit i stječu Potvrdu o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u graditeljstvu. 

Ostali programi iz vještine: Hrvatski jezik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.