Program je kategoriziran u vještinama:
sufinancira europska unija lenta
Kraći neformalni program učenja hrvatskog jezika za strance - sektor ugostiteljstvo

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o završenom programu

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Vinkovci
E-mail kontakt: linguapax@gmail.com

  Lokacije odžavanja programa: Vukovar, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 70 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 370,00 €

Uvjeti upisa:

Neformalni program učenja hrvatskog kao stranog jezika namijenjen je stranim državljanima s radnom dozvolom RH bez prethodnog znanja stranog jezika koji će im pomoći da u kratkom roku steknu temeljno znanje hrvatskoga jezika potrebno za rad u području ugostiteljstva.

Program učenja se podijeljen je u dva dijela. Prvi je dio osnove općeg jezika, i on je temelj za učenje jezika specifičnog za radna mjesta u ugostiteljskom sektoru. On će radniku i poslodavcu pomoći ostvariti osnovnu komunikaciju na radnom mjestu.

Program traje 70 sati, a raspored i broj sati tjedno dogovara se prema mogućnostima poslodavca.  Prema dogovorenoj dinamici moguće ga je izvesti u roku od jedan do najviše četiri mjeseca.

O školi

POU Vinkovci specijalizirana za za izvođenje nastave stranih jezika s više od 20 godina iskustva i preko 30.000 zadovoljnih polaznika. Kao dio grupacije Linguapax nositelj smo pune europske akreditacije za kvalitetu jezičnih usluga Eaquals i jedan smo od najvećih pripremnih centara za polaganje Cambridge ispita najviših razina (B2-C2) u Hrvatskoj. Obratite nam se s povjerenjem.

Ostali programi iz vještine: Hrvatski jezik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.