Program je kategoriziran u vještinama:
sufinancira europska unija lenta
Kraći neformalni program učenja hrvatskog jezika za strance - sektor prehrambena industrija

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o završenom programu

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Vinkovci
E-mail kontakt: linguapax@gmail.com

  Lokacije odžavanja programa: Vukovar, Vinkovci

  Online: NE

Trajanje programa: 70 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 370,00 €

Uvjeti upisa:

Program je namijenjen stranim državljanima bez prethodnog znanja hrvatskog jezika s radnom dozvolom u Republici Hrvatskoj kojim će u kratkom vremenskom roku steći osnovno znanje hrvatskog jezika potrebno za rad u prehrambenoj industriji.

Kurikulum se sastoji od dva dijela. Prvi dio obuhvaća osnove općeg jezika i na njemu se temelji drugi dio koji je specifičan za radno mjesto u graditeljstvu. Program će radniku i poslodavcu pomoći ostvariti osnovnu komunikaciju na radnom mjestu.

Trajanje nastave je 70 sati, odnosno približno jedan do tri mjeeca, što ovisi o broju sati tjedno koji se dogovara s poslodavcem.

Ostali programi iz vještine: Hrvatski jezik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.