Sjedište: Gajeva ulica 2/A, 10360 Sesvete
E-mail: info@amorlingua.com
Broj programa obrazovanja: 1Pokaži programe

Učilište Amor Lingua obrazovna je ustanova za odrasle čije je programe odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Na Učilištu Amor Lingua mogu se upisati programi osposobljavanja s mogućnošću upisa u radnu knjižicu: Internet marketing, Izrada web-stranice, Knjigovodstvo, Suradnik u pripremi EU projekata, Voditelj u pripremi i provedbi EU projekata.

Učilište Amor Lingua nudi i tečajeve stranih jezika prema ZEROJ-u. Polaznici mogu odabrati individualne i grupne tečajeve ovih jezika: Engleski jezik, Njemački jezik, Španjolski jezik, Talijanski jezik, Francuski jezik, Ruski jezik, Hrvatski jezik.

Programe je moguće slušati na Učilištu Amor Lingua koje se nalazi u Sesvetskoj Sopnici, ali i nastavom na daljinu (online).

Također, na Učilištu se mogu upisati i programi prekvalifikacije odnosno srednjoškolskog obrazovanja za odrasle. Smjerovi: Komercijalist, Upravni referent, Turističko-hotelijerski komercijalist...

Posebnost Učilišta Amor Lingua temelji se na inozemnom obrazovnom iskustvu. Poučeni primjerom država koje imaju obrazovanje na najvišem nivou, odabrali smo poučavanje jezika i specijaliziranih edukacija (VET) koji su ključni u zanimanjima 21. stoljeća.
Učilište Amor Lingua svoje vrijednosti temelji na cjeloživotnom obrazovanju i učenju na praktičnom iskustvu.

Prije samog upisa, stručni tim obrazovnih savjetnika nudi besplatne konzultacije i s vama razmatra vaše buduće ciljeve. Na taj ste način sigurni da ste odabrali najbolju moguću opciju za svoje obrazovanje i poslovnu budućnost. Jer obrazovanje je suviše vrijedno da bi se prepustilo slučaju!

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Sesvete
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Programi pružatelja UČILIŠTE AMOR LINGUA:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.