UČILIŠTE AMOR LINGUA

Sjedište: Gajeva ulica 2/A, 10360 Sesvete
E-mail: info@amorlingua.com
Broj programa obrazovanja: 3Pokaži programe

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Sesvete

Učilište Amor Lingua obrazovna je ustanova za odrasle čije je programe odobrilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Na Učilištu Amor Lingua mogu se upisati programi osposobljavanja s mogućnošću upisa u radnu knjižicu: Internet marketing, Izrada web-stranice, Knjigovodstvo, Suradnik u pripremi EU projekata, Voditelj u pripremi i provedbi EU projekata.

Učilište Amor Lingua nudi i tečajeve stranih jezika prema ZEROJ-u. Polaznici mogu odabrati individualne i grupne tečajeve ovih jezika: Engleski jezik, Njemački jezik, Španjolski jezik, Talijanski jezik, Francuski jezik, Ruski jezik, Hrvatski jezik.

Programe je moguće slušati na Učilištu Amor Lingua koje se nalazi u Sesvetskoj Sopnici, ali i nastavom na daljinu (online).

Također, na Učilištu se mogu upisati i programi prekvalifikacije odnosno srednjoškolskog obrazovanja za odrasle. Smjerovi: Komercijalist, Upravni referent, Turističko-hotelijerski komercijalist...

Posebnost Učilišta Amor Lingua temelji se na inozemnom obrazovnom iskustvu. Poučeni primjerom država koje imaju obrazovanje na najvišem nivou, odabrali smo poučavanje jezika i specijaliziranih edukacija (VET) koji su ključni u zanimanjima 21. stoljeća.
Učilište Amor Lingua svoje vrijednosti temelji na cjeloživotnom obrazovanju i učenju na praktičnom iskustvu.

Prije samog upisa, stručni tim obrazovnih savjetnika nudi besplatne konzultacije i s vama razmatra vaše buduće ciljeve. Na taj ste način sigurni da ste odabrali najbolju moguću opciju za svoje obrazovanje i poslovnu budućnost. Jer obrazovanje je suviše vrijedno da bi se prepustilo slučaju!

Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.