Program je kategoriziran u vještinama:
sufinancira europska unija lenta
Kraći neformalni program učenja hrvatskog jezika za strance - sektor ugostiteljstvo

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrdu o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u sektoru graditeljstvo

Pružatelj obrazovanja: Učilište Jantar – ustanova za obrazovanje odraslih
E-mail kontakt: info@jantar.hr

  Lokacije odžavanja programa: Split, Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 70 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 370,00 €

Uvjeti upisa:

Program neformalnog učenja hrvataskog jezika za strance je namijenjen stranim radnicima koji su zaposleni u sektoru ugostiteljstva.  Nastava se izvodi uživo u prostorijama Učilišta Jantar. 

Prvi dio programa je općenit i usmjeren je na  olakšavanje svakodnevne komunikacije dok je drugi dio specifičan za sektor ugostiteljstva te će radnicima pomoći u obavljanju njihovih profesionalnih dužnosti i komunikacije na radnom mjestu. 

Jezične vještine koje se stječu programom unutar su pripremne (A1) razine prema Zajedničkom europskom referentnom okviru za strane jezike (ZEROJ): učenje, poučavanje i vrednovanje. 

Po završetku programa polaznici pristupaju završnom ispitu te oni polaznici koji polože završni ispit dobivaju Potvrdu o položenom završnom ispitu - hrvatski jezik u ugostiteljstvu. 

 

Ostali programi iz vještine: Hrvatski jezik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.