financira europska unija lenta
Front-End developer/Front-End developerka

Kategorija:

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje djelomične kvalifikacije Front-End developer / Front-End developerka

  Online: DA

Trajanje programa: 350 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.762,00 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti:    Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje djelomične kvalifikacije Front-End developer / Front-End developerka se provodi na daljinu u realnom vremenu u trajanju od 350 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 79 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 202 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 69 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za ispravnu primjenu HTML-a, za uređivanje web stranica pomoću CSS jezika za uređivanje i alata za obradu CSS datoteka. Polaznici će moći primijeniti aktualne metodologije i standarde CSS jezika, načela responzivnog dizajna, i alate za obradu CSS datoteka te tako urediti web stranice prema zadanom dizajnu. Program omogućava stjecanje znanja i vještina potrebnih za izradu front-end aplikacija uporabom React biblioteke.

Uvjeti za upis:

Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2 ili kvalifikacija na razini 4.1 iz područja tehničkih znanosti poput elektrotehnike, elektronike, strojarstva, informatike, računarstva i robotike odnosno srodnog tehničkog područja.

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.