financira europska unija lenta
Izrada crteža u ravnini i prostoru pomoću računala

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Izrada crteža u ravnini i prostoru pomoću računala

Pružatelj obrazovanja: SREDNJA ŠKOLA LUDBREG
E-mail kontakt: ravnatelj@ssludbreg.hr

  Lokacije odžavanja programa: Ludbreg

  Online: NE

Trajanje programa: 150 sati

Završetkom ovog programa stječete 6 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.344,88 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije izrada crteža u ravnini i prostoru pomoću računala provodi se nastavom u trajanju od 150 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 26 sati, najvećim dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 88 sata, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 36 sati.

Cilj programa obrazovanja je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina potrebnih za crtanje u ravnini i u prostoru pomoću računala. Polaznici će se upoznati sa sučeljem CAD računalnog programa za crtanje, korištenjem osnovnih i naprednih naredbi za crtanje. Naučit će samostalno izrađivati složene ravninske crteže, obrađivati ih, spremati i izvoziti u vanjske programe. Upoznati će se i sa sučeljem CAD računalnog programa za modeliranje, korištenjem osnovnih i naprednih naredbi za modeliranje. Naučit će samostalno izrađivati 3D modele, obrađivati ih, modelirati iz postojećih 2D nacrta kao i izrađivati 2D dokumentaciju iz postojećih 3D modela. Slijedom prethodno usvojenih znanja i vještina polaznici će rješavati projektne zadatke, samostalno i u timu, pomoću CAD programa za modeliranje.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Primijeniti norme pri izradbi tehničkih crteža

Ostali programi iz vještine: Izraditi tehnički crtež primjenom računala

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.