financira europska unija lenta
Digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Pružatelj obrazovanja: OBRTNIČKO-TEHNIČKA ŠKOLA
E-mail kontakt: ured@ss-obrtnicko-tehnicka-sb.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Slavonski Brod

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 584,38 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati uz mogućnost izvođenja teorijskih dijelova programa na daljinu, u realnom vremenu. Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 55 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 62 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 8 sati. Učenjem temeljenim na radu - simulacijama realnih radnih situacija iz sektora Mode, tekstila i kože kod polaznika se potiče razvijanje digitalnih vještina, razvijanje stvaralaštva, kreativnosti i inovativnosti. Vještine koje polaznik usvaja programom • Koristiti digitalne alate u modnom poslovanju • Izraditi digitalnu modnu ilustraciju prema primjeru • Izraditi digitalni modni porfolio
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Koristiti ICT u modnom poslovanju

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.