financira europska unija lenta
Digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije digitalni alati u modnom poslovanju i predstavljanju modnog proizvoda

Pružatelj obrazovanja: Srednja strukovna škola
E-mail kontakt: sss@sss-vz.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 584,38 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina korištenjem digitalnih alata u modnom poslovanju i predstavljanju modne ideje te sadržaja modne kolekcije implementirane u modni portfolio. Uz navedeno, moći će poslovno komunicirati, analizirati i ažurirati bazu podataka, identificirati zakonitosti modnog ilustriranja, specifičnosti modnih stilova i aktualnih trendova.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Koristiti ICT u modnom poslovanju

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.