sufinancira europska unija lenta
Stjecanje ubrzanih početnih kvalifikacija vožnje u prijevozu tereta

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o stjecanju mikrokvalifikacije stjecanja ubrzanih početnih kvalifikacija u prijevozu tereta i Svjedodžba o stjecanju ubrzanih početnih kvalifikacija

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište IVAN
E-mail kontakt: info@pou-ivan.hr

  Lokacije odžavanja programa: Đakovo

  Online: NE

Trajanje programa: 250 sati

Završetkom ovog programa stječete 10 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 514,30 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije stjecanja ubrzanih početnih kvalifikacija u prijevozu tereta namijenjena je polaznicima koji posjeduju vozačku dozvolu C1 ili C kategorije, ali nemaju početne kvalifikacije potrebne za vozača motornog vozila.

Program obrazovanja izvodi se redovitom nastavom, uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela putem online prijenosa u stvarnom vremenu. Program se izvodiu trajanju od 250 sati, od toga 70 sati vođenog procesa učenja i poučavanja, 80 sati učenja temeljenog na radu (od čega 10 sati upravljanja motornim vozilom) i 100 sati samostalnih aktivnosti polaznika (proučavanje dodatne literature, izrada seminarskog rada, priprema za ispit) za ostvarivanje ishoda učenja.

Kod polaznika se potiče razvijanje samostalnosti i odgovornosti u izvršenju radnih zadaća kao i razvijanje suradničkih odnosa s ostalim sudionicima u zajedničkom radu te stvaranje budućih kvalitetnih poslovnih odnosa.

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Strarosna dob najmanje 21 godina života
  • Liječničko uvjerenje o zdravstvenoj sposobnosti za upravljanje vozilima C1, C1E, C, CE kategorije vozila.
  • Do početka obavljanja samostalne vožnje polaznik mora imati važeću vozačku dozvolu
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Poznavati tehnološki proces prijevoza tereta

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.