Sjedište: Trg J. F. Kennedyja 8, 10000 Zagreb
E-mail: info@scp.hr
Broj programa obrazovanja: 2Pokaži programe

Škola za cestovni promet je vodeća ustanova u obrazovanju kadrova u sektoru Promet i logistika, utemeljena 1949.g. Provodi obrazovanje učenika i odraslih polaznika za programe Vozač motornog vozila, Tehničar cestovnog prometa i Tehničar za logistiku i špediciju. U sklopu odjela za obrazovanje odraslih, uz navedene, provodimo i programe usavršavanja za Instruktora vožnje i Nadzornika tehničke ispravnosti vozila; programe osposobljavanja za Rukovanje različitim radnim strojevima, programe za Prijevoz opasnih tvari i Periodičku izobrazbu vozača te Stjecanje početnih kvalifikacija. U sklopu škole djeluje i Autoškola koja osposobljava vozače u svim kategorijama.

Lokacije održavanja programa:
(ne održavaju se svi programi na svim lokacijama)

  • Zagreb
Vještine u kojima pružatelj nudi obrazovanje:

Niste pronašli program kod ovog pružatelja?

Pretražite ponudu drugih pružatelja >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.