sufinancira europska unija lenta
Programiranje CNC glodanja

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o specijalističkom strukovnom usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije Programiranje CNC glodanja

Pružatelj obrazovanja: Tehnička škola Sisak
E-mail kontakt: tehnicka.sisak@ss-tehnicka-sk.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Sisak

  Online: NE

Trajanje programa: 50 sati

Završetkom ovog programa stječete 2 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 470,37 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj programa je polaznicima omogućiti stjecanje dodatnih znanja o tehnologiji CNC glodanja, kao što su: specifični termini i nazivi iz područja glodanja, sastavni dijelovi CNC strojeva, vrste postupka glodanja, alati za glodanje, režimi rada. Polaznici će se osposobiti za upravljanje CNC obradnim centrom za glodanje; moći će pripremiti stroj za rad, umjeriti alate za obradu, postaviti nultočku obratka. Također moći će programirati CNC obradni centar za glodanje putem softvera za programiranje te izraditi dio.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Posjedovanje prethodne kvalifikacije minimalno na razini 4.1 iz sektora: Strojarstvo, brodogradnja i metalurgija i Elektrotehnika i računalstvo

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Ostali programi iz vještine: Odrediti režime rada

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.