Osnovno računalno modeliranje cipela i modnih dodataka

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije osnovno računalno modeliranje obuće i modnih dodataka

Pružatelj obrazovanja: Srednja strukovna škola
E-mail kontakt: sss@sss-vz.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: € 757,58 (5.708,00 HRK)

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa

Omogućiti polaznicima stjecanje znanja i vještina osnovnog računalnog modeliranja obuće i modnih dodataka. Polaznici će moći skiciranjem, konstruiranjem i modeliranjem proizvoda sitne galanterije, prema pravilima tehničkog konstrukcijskog crteža i kreativnim mogućnostima polaznika, kreirati različite proizvode sitne kožne galanterije. Uz navedeno, moći će analizirati, konstruirati i modelirati oglavak i derbi kroj tehničkim i konstrukcijskim crtežom, stvarajući nove modele varijacijom zadanih elemenata. Slijedom prethodno usvojenih znanja i vještina ručnog konstruiranja i modeliranja gornjih dijelova obuće i modnih dodataka, polaznici će iste konstruirati i modelirati pomoću CAD/CAM/CIM računalnih programa za crtanje i modeliranje.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

- Cjelovita kvalifikacija na razini 1 (završena osnovna škola)
- Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Tehnički dizajner cipela/Tehnička dizajnerica cipela:
o SIU Primjena informacijsko komunikacijske tehnologije u modnom poslovanju
o SIU Modno crtanje i slikanje
o Prirodna koža i krzna u izradi obuće i modnih dodataka

S obzirom na dinamiku iskorištavanja predviđenih sredstava iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti 2021. -2026., privremeno se obustavlja podnošenje i odobravanje zahtjeva za stjecanje digitalnih vještina za zaposlene osobe. Zahtjevi za dodjelu vaučera koji podneseni sa zaključno 12. veljače 2023. bit će obrađeni. Više >

Tržište rada na dohvat ruke.

Ne propustite priliku, prijavite se

Osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o tajnosti i zaštiti osobnih podataka.

Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.