financira europska unija lenta
Administriranje infrastrukture u oblaku bazirane na Microsoft tehnologijama

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Potvrda o završenom programu stručnog usavršavanja za stjecanje mikrokvalifikacije Administriranje infrastrukture u oblaku bazirane na Microsoft tehnologijama

Pružatelj obrazovanja: Sveučilište Algebra
E-mail kontakt: info@algebra.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: DA

Trajanje programa: 150 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 905,83 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Edukacija se temelji na globalno najpopularnijem Microsoftovom kurikulumu koja se odnosi na područje računarstva u oblaku (engl. cloud). Predavanja i praktične vježbe provode Algebrini stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u primjeni navedenih tehnologija u praksi te iskustvom u prenošenju znanja. Kako bismo vam olakšali usvajanje novih Azure znanja i vještina prije samog pohađanja edukacije osigurali smo vam besplatno pohađanje Microsoft edukacije AZ-900: Microsoft Azure Fundamentals. Edukaciji ćete moći pristupiti uživo u učionici u Zagrebu ili online te ćete dobiti pristup nastavnom materijalu na našem LMS sustavu. Uz obveznu završnu provjeru znanja svim studentima osigurali smo i mogućnost pristupanja MeasureUp probnom certifikacijskom ispitu i službenom Microsoftovom certifikacijskom ispitu čijim polaganjem kandidati ostvaruju i status Microsoft Certified: Azure Administrator Associate. Tijekom edukacije IT profesionalci će usvojiti vještine i znanja za upravljanje Azure preplatama, osiguranje identiteta, administriranje infrastrukture, konfiguriranje virtualnog umrežavanja, povezivanje Azurea i lokalnih (eng. on-premises) resursa i upravljanje mrežnim prometom. IT profesionalci naučiti će kako implementirati rješenja za pohranu podataka, kreirati i skalirati virtualne strojeve, implementirati web aplikacije i kontejnere, izraditi sigurnosne kopije i dijeliti podatke te nadgledati svoja rješenja.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

  • Stečena kvalifikacija razine 6 HKO
  • Poznavanje rada u Microsoft Windows baziranoj lokalnoj infrastrukturi (virtualizacija, korisnički servisi)
  • Poznavanje rada mrežnih tehnologija (TCP/IP, DNS, VPN, vatrozid)
  • Poznavanje rada u imeničkom sustavu Active Directory.
SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.