financira europska unija lenta
Učinkovita proizvodnja elektronike

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije učinkovita proizvodnja elektronike

Pružatelj obrazovanja: Elektrotehnička i prometna škola Osijek
E-mail kontakt: ured@ss-elektrotehnicka-prometna-os.skole.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek

  Online: NE

Trajanje programa: 250 sati

Završetkom ovog programa stječete 10 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 2.063,04 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Ovim programom polaznici će steći kompetencije za aktivno sudjelovanje u proizvodnji elektroničkih komponenti, usvojiti znanja i vještine za komunikaciju u poslovnom okruženju te dokumentiranje rada primjenom informacijskih tehnologija. Usvojit će kompetencije potrebne za primjenu standarda i primjenu propisa za rad u automatiziranoj proizvodnji. Polaznici će moći primijeniti procedure koje proizlaze iz sustava osiguravanja kvalitete  te kompetencije za podešavanje parametara u programima industrijskih računala zbog optimiziranja energetske potrošnje. Usvojit će različite ačine pravilnog gospodarenja elektroničkim otpadom te upoznati načine selektiranja i smanjivanja količine otpada te njegovog štetnog utjecaja na okoliš. Moći će primijeniti mjere zaštite od požara, udara el. struje, opasnih tvari te usvojiti pravilno korištenje zaštitne opreme u radu. Polaznici će edukacijom i praktičnim vježbama steći kompetencije potrebne za primjenu u automatiziranoj proizvodnji elektroničkih sklopova, važećih standarda i propisa za rad u automatiziranoj proizvodnji. Nastava će se provoditi u specijaliziranim laboratorijima te većim dijelom u obliku praktičnih vježbi. Trajanje programa 250 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 50 sati, dijelom učenjem temeljenim na radu u trajanju od 155 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika, u trajanju od 45 sati.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.