financira europska unija lenta
Primjena 2D i 3D crtaćih programa u unutarnjem uređenju

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije primjena 2D i 3D crtaćih programa u unutarnjem uređenju

Pružatelj obrazovanja: Pučko otvoreno učilište Profokus - obrazovanje modnih dizajnera, kostimografa i vizažista
E-mail kontakt: info@profokus.hr

  Lokacije odžavanja programa: Zagreb

  Online: NE

Trajanje programa: 175 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 752,80 €

Uvjeti upisa:

  • Cjelovita kvalifikacija na razini 4.2
    (Kvalifikacija stečena završetkom srednjoškolskog obrazovanja u trajanju od četiri ili više godina)
  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Cilj modula Primjena 2D i 3D crtaćih programa u unutarnjem uređenju je polaznicima omogućiti stjecanje znanja i vještina u primjeni 2D i 3D (CAD) programa za crtanje i prikazivanje prostora. Po završetku ovog modula polaznici će moći primijeniti naredbe 2D i 3D (CAD) crtaćih programa za prostorne prikaze te oblikovanje i opremanje kreiranog prostora.
Polaznici će biti osposobljeni: prepoznati osnovne komponente prostora (boje, teksture, materijale, osvjetljenje i drugo) pri opremanju stana te primijeniti osnovne komponente prostora u zadanom tlocrtu stana prilikom prikaza u 3D aplikaciji.
Specifičnim načinom poučavanja kroz manje projektne zadatke izrade 2D crteža i 3D vizualizacija polaznik stvara projekte uređenje prostora. Zadaci su kraći i temelje se na primjeni u struci. Svaki se zadatak razmatra i vrednuje kroz komunikaciju s mentorom.

Vještine koje polaznik usvaja programom:

  1. Prikazati uređenje unutarnjeg prostora u računalnim crtaćim programima u 2D kao AutoCAD i 3D- SketchUp te programi za vizualizaciju i renderiranje kao što su Lumion i dr.
  2. Primijeniti naredbe 2D i 3D (CAD) crtaćih programa za prostorne prikaze te oblikovanje i opremanje kreiranog prostora

 

Specifične kompetencije za upis programa:

Minimalno 70 sati tehničkog crtanja kroz formalno obrazovanje

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.