financira europska unija lenta
Inteligentni transportni sustavi u željezničkom prometu

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije inteligentni transportni sustavi u željezničkom prometu

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Šibenik, Osijek, Vukovar, Vinkovci, Bjelovar

  Online: NE

Trajanje programa: 100 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 268,76 €

Uvjeti upisa:

  • Liječničko uvjerenje medicine rada o zdravstvenoj sposobnosti za obavljanje poslova
  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikokvalifikacije inteligentni transportni sustavi u željezničkom prometu izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 100 sati uz mogućnost izvođenja teorijskog dijela programa na daljinu u realnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 30 sati, učenjem temeljenim na radu u trajanju od 50 sati te putem samostalnih aktivnosti polaznika u trajanju od 20 sati.

Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršavanje konkretnih radnih zadaća u stvarnim i/ili simuliranim uvjetima.

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.