financira europska unija lenta
CAD konstrukcija, modeliranje i gradiranje modnih klasika

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije CAD konstrukcija, modeliranje i gradiranje modnih klasika

Pružatelj obrazovanja: Srednja strukovna škola
E-mail kontakt: sss@sss-vz.hr

  Lokacije odžavanja programa: Varaždin

  Online: NE

Trajanje programa: 225 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 1.063,11 €

Uvjeti upisa:

  • Provjera ne/formalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Modni/na asistent/ica u prodaji
  • Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost
  • SIU Informacijske i komunikacijske tehnologije u modnom poslovanju
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Omogućiti stjecanje znanja i vještina za primjenu osnovne konfiguracije CAD sustava i dodanih uređaja sustava u računalnoj konstrukciji, modeliranju i gradiranju modnih klasika. Modul sadrži CAD konstrukcija klasične ženske odjeće (suknja, hlače, haljina), CAD konstrukcija klasične muške odjeće (hlače, košulja, blejzer, principe modeliranja u CAD-u i gradiranje odjeće u CAD-u koje osiguravaju polaznicima samostalnost i odgovornost u primjeni digitalnih alata u konstruiranju, modeliranju i gradiranju modnih klasika. Uz navedeno polaznici stječu spoznaje o specifičnostima klasične odjeće na temelju istraživanja i analize aktualnih modnih trendova.

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.