sufinancira europska unija lenta
Čišćenje radnog prostora

Kategorija: Opći deficitarni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o osposobljavanju za stjecanje mikrokvalifikacije čišćenje radnog prostora

  Online: NE

Trajanje programa: 275 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 411,00 €

Uvjeti upisa:

  • Posjedovanje prethodne kvalifikacije na razini 1
    (Kvalifikacija stečena završetkom osnovnog obrazovanja)
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikokvalifikacije čišćenje radnog prostora provodi se redovitom nastavom u trajanju od 275 sati.

Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi, putem predavačke nastave i demonstracijskih vježbi u trajanju od 50 sati, učenjem temeljenom na radu u praktikumu i/ili kod poslodavca koji ima registriranu odgovarajuću djelatnost, uz sklopljen ugovor o suradnji u trajanju od 150 sati te putem samostalnih aktivnosti polaznika u trajanju od 75 sata.

 

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.