financira europska unija lenta
Zeleni koncepti modnog dizajna

Kategorija: Zeleni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije zeleni koncepti modnog dizajna

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Osijek, Vukovar, Vinkovci, Bjelovar

  Online: DA

Trajanje programa: 125 sati

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 593,80 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije zeleni koncepti modnog dizajna izvodi se redovitom nastavom u trajanju od 125 sati. Ishodi učenja ostvaruju se vođenim procesom učenja u ustanovi u trajanju od 25 sati, učenjem temeljenim na radu, u trajanju od 94 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima, u trajanju od 6 sati. Učenjem temeljenim na radu - simulacijama realnih radnih situacija i projektnih aktivnosti iz sektora Mode, tekstila i kože polaznik stječe strukovne i zelene vještine u konceptima modnog dizajna. Vještine koje polaznik usvaja programom: sudjelovati u aktivnostima promicanja odgovornog upravljanja prirodnim resursima u modnom poslovanju; primijeniti propise o zaštiti okoliša u modnom poslovanju; prilagoditi dizajn komunikacije modnog projekta ciljevima održivog razvoja; uspostaviti interdisciplinarna partnerstva u razvoju modne komunikacije projekta; primijeniti interdisciplinarne prakse u razvoju društveno angažirane modne komunikacije; voditi komunikaciju modnog projekta po načelima društveno odgovornog poslovanja i poslovne etike

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 u sektoru Moda, tekstil i koža ili sektora Umjetnost.

Provjera formalno/neformalno ili informalno stečenih ishoda učenja, prema primjerima vrednovanja u SK Modni asistent u prodaji/ Modna asistentica u prodaji

SIU Tehnike ručnog šivanja

SIU Tehnike strojnog šivanja

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.