financira europska unija lenta
UX dizajniranje

Kategorija: Digitalni program  

Naziv potvrde po završetku: Uvjerenje o usavršavanju za stjecanje mikrokvalifikacije UX dizajniranje

Pružatelj obrazovanja: UČILIŠTE STUDIUM - ustanova
E-mail kontakt: studium@uciliste-studium.hr

  Lokacije odžavanja programa: Šibenik, Osijek, Vukovar, Vinkovci, Bjelovar, Zadar

  Online: NE

Trajanje programa: 75 sati

Završetkom ovog programa stječete 3 HRROO (CSVET) bodova.  Što su HRROO bodovi?

Maksimalni iznos vaučera za obrazovanje: 557,44 €

Uvjeti upisa:

  • Specifične kompetencije navedene u opisu programa
  • Status zaposlenosti: Zaposlen/a   Nezaposlen/a      Zašto je važno?

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije UX dizajniranje provodi se redovitom nastavom u trajanju od 70 sati, uz mogućnost izvođenja  teorijskog dijela programa na daljinu u stvarnom vremenu.

Ishodi učenja ostvaruju se dijelom vođenim procesom učenja i poučavanja u trajanju od 25 sati, dijelom učenjem temeljenom na radu u trajanju od 30 sati, a dijelom samostalnim aktivnostima polaznika u trajanju od 20 sati.Učenje temeljeno na radu obuhvaća situacijsko učenje i izvršenje konkretnih radnih zadaća u stavarnim i/ili simuliranim uvjetima.

 

Specifične kompetencije potrebne za upis programa:

Cjelovita kvalifikacija minimalno na razini 4.1 iz sektora Elektrotehnike i računarstva, Grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije, Informacije i komunikacije

SAZNAJTE KOLIKO VAM ODGOVORA OVAJ PROGRAM

Otvorite Upitnik za samoprocjenu vještina i interesa za obrazovne programe i ocijenite svoje interese i kompetencije.

Kada završite ispunjavanje upitnika, dobit ćete popis obrazovnih programa unutar sustava vaučera koji bi Vam mogli odgovarati. Za svaki ponuđeni obrazovni program dobit ćete informaciju o tome koliko je sukladan Vašim interesima i vještinama, vidjet ćete s kojim je zanimanjem povezan i kojem sektoru svijeta rada pripada. Također, za opsežniji profesionalni savjet moći ćete vidjeti i povratnu informaciju o svojim interesima i vještinama.

Otvori Upitnik

Niste pronašli program koji želite pohađati?

Pretražite druge sektore i vještine >
Logo Financira Europska unija - EU NextGen

Financira Europska unija – NextGenerationEU. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

Logo Sufinancira Europska unija

Sufinancira Europska unija. Izneseni stavovi i mišljenja samo su autorova i ne odražavaju nužno službena stajališta Europske unije ili Europske komisije. Ni Europska unija ni Europska komisija ne mogu se smatrati odgovornima za njih.